El & Teknik Messe

 

Messe

Hos JMV Cables står vi klar på El & Teknik messen i Odense Congress Center der løber af stablen fra tirsdag d.15 maj til og med torsdag d.17 maj. Du kan finde os i Hal A, Stand-nr: 1915. Nedenfor kan du se vores program for de tre dage.

Samlet Skema

 

Tirsdag er messens første dag, derfor vil vi naturligvis stå klar og sige velkommen med en kop kaffe og et stykke morgenbrød. Senere på dagen vil vi gerne invitere alle med interesse i brandkablertil en faglig snak, tvivl dog ikke "brænder" du ikke lige for emnet, så kig forbi alligevel, til en snak om de kabler der lige passer dig, ud på eftermiddagen byder vi endda på et stykke kage. Hvis du ønsker at læse mere om vores store udvalg af brandkabler kan dette gøres her

Onsdag starter vi ud med en snak om varmekabler, samtidig med at vi byder på et stykke morgenbrød og en kop morgenkaffe, kunne du tænke dig at læse mere om kablet inden kan dette gøres her. Formiddag og eftermiddag står i det hvide installationskabelstegn. Vi vil benytte muligheden til at forklare om alle kablets gode muligheder, kablet kan ses her. Senere på dagen vil vi gerne invitere jer med interesse i gummikabler til en snak, samt en lille bid kage, vores sortiment af gummikabler kan findes her

Torsdag byder vi endnu engang på morgenmad, under morgenmaden er vi naturligvis friske på at tage en god kabelsnak. I løbet af dagen, vil vi gerne have lov at slå et slag for vores helt unikke kunderejse, hvor vi vil lægge fokus på hvordan vi hos JMV Cables, gør alt for at skaffe kablerne der passer lige til dine ønsker.

Ved at møde op ved vores stand på messen for du desuden mulighed for at deltage i konkurrencen om en Formel 1 rejse for 2 personer. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at:

  • Tage et billede af vores stand på messen
  • Lægge billedet op på vores facebook side
  • Tagge den person du vil have med på rejsen i opslaget.