Ledige stillinger

På denne side kan du finde alle ledige stillinger hos JMV Cables A/S. 

Salgselev JMV Cables A/S – Roskilde

Grib chancen og gør karriere i kabelgrossistbranchen!  

Nu har du en unik chance for at få kickstartet din karriere i en helt speciel og utrolig spændende og dynamisk branche. Kabelgrossistbranchen er i rivende udvikling når det kommer til bæredygtighed, online salg og innovation. Vi har brug for netop dig og dine evner for at kunne følge med. Så hvis du bliver drevet af at lave en god handel, og kan fokusere på løsninger i stedet for problemer, skal du søge den her stilling lige nu!

Vi forventer ikke en lang roman af en motiveret ansøgning, men send gerne en kort og god ansøgning, hvor du bare skriver hvorfor du synes det kunne være sjovt at starte hos os. Er du moden, positiv, og har hovedet skruet godt på, så kommer du til at passe perfekt ind hos os. Du behøver ikke være teknisk anlagt for at sælge kabler, men når du er færdiguddannet hos os, så ved du alt om alverdens kabler, B2B salg, leverandørkontakt og meget andet!

Du vil blive en del af en sammentømret virksomhed, hvor trivsel og fællesskab er i højsædet. Vi spiser morgenmad sammen hver fredag og holder ofte sociale arrangementer. Der er altid plads til en joke på kontoret og vi har en uformel tone. Som elev hos os bliver du ikke sat til alle de kedelige opgaver. Du vil hurtigt blive inkluderet i det daglige salgsarbejde, og dit arbejde vil gøre en stor forskel. Vi skal nok sørge for at lære dig grundigt op i diverse systemer og introducere dig til kabelindustrien. Vi har et trygt og uformelt arbejdsmiljø, hvor man altid kan spørge om hjælp.

Hvad skal du lave?

 • Salg og kundebetjening telefonisk og på mail
 • Tilbudsberegning og -opfølgning
 • Administrativt arbejde i bl.a. salg- og indkøbssystemer
 • Supportere vores eksterne sælgere

For at trives som salgselev hos os kan du nikke genkendende til følgende: 

 • Du er udadvendt og møder kunder med et smil
 • Du er moden og ansvarsbevidst
 • Du trives i en afvekslende hverdag med forskellige opgaver
 • Du synes det er sjovt at sælge
 • Du har en god ordenssans og kan holde hovedet koldt
 • Du er mødestabil

Det er vigtigt for os at du sideløbende med dit arbejde på kontoret får en rigtig god uddannelse, og derfor giver vi dig også ro og tid til fordybelse når du er på skole. Vi uddanner vores elever med henblik på fastansættelse efter endt uddannelse.

Uddannelse:

 • Du vil skulle tage en 2-årig handelsuddannelse med fokus på salg på en valgfri skole
 • Du kan tilpasse din uddannelse som du ønsker ved valgfrie specialefag
 • Du får løn under hele uddannelsen

Vi opfordrer personer i alle aldre til at søge stillingen. Vi har rigtig god erfaring med voksenelever og har 1 voksenelev ansat i øjeblikket, og vi har to forhenværende voksenelever, som nu er fastansatte. For bedre at kunne forventningsafstemme samarbejdet, ser vi meget gerne at du vedhæfter nogle skolepapirer og referencer fra tidligere arbejdsgiver.

Ansøgning

Vi læser ansøgninger løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning og referencer afsted allerede i dag. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Send din ansøgning til Frank Verdich på FV@jmvcables.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte direktør Frank Verdich på fv@jmvcables.dk eller 2046 7609. Du er også meget velkommen til at chatte med os på vores hjemmeside.

 

Om JMV Cables A/S

Navnet afslører os lidt, og det er faktisk meget simpelt. Vi er en veletableret danskejet kabelgrossist, der importerer og sælger en lang række forskellige kabler til elektrikere, entreprisevirksomheder og alt det i mellem. Det har vi gjort i over 20 år!