Om JMV Cables
Hvem er vi?

JMV Cables A/S er et ungt firma med speciale i projektsalg af kabler til byggeri og industri. Vi importerer og lagerfører et stort sortiment af standard – og specialkabler, og vi leverer fra dag til dag.

Hvad kan vi?

JMV Cables A/S er et team af engagerede medarbejdere med mange års erfaring i et fagområde, hvor der hele tiden kommer nye standarder og der stilles store krav til kompetence og sikkerhed. Vi har stor viden omkring produkterne, og vi finder altid den optimale løsning på en opgave – og vi tager ikke ekstra for at afskære et kabel eller ledning i den ønskede længde.Vi bor på landet tæt ved store veje og lufthavne, og vi har masser af plads.

Hvad vil vi?

JMV Cables A/S skal udvikles til en større dansk aktør inden for et område i kraftig vækst, og vi følger udviklingen tæt, bl.a. inden for installationskabler.

Vision/Mission
Vision

Vi vil vokse til en større aktør indenfor et område i vækst. Vi vil følge og medvirke til udviklingen af kabelprodukter sammen med de bedste producenter.

Mission

Vores mission er at levere de bedste kabelløsninger som samtidig er af høj kvalitet. Vi vil levere de rigtige kabler til den rette pris på det aftalte tidspunkt.

Etik
Troværdighed

Vores profil udgøres af alle ansatte. Det forventes derfor at alle optræder loyalt og ansvarligt overfor virksomheden, kunder og samarbejdspartnere i alle vores aktiviteter. Vi behandler fortroligt materiale, internt som eksternt, med den fornødne diskretion.

Menneskerettigheder/ansvarlighed

Vi accepterer ikke børnearbejde, tvangsarbejde og diskrimination. Vi tolererer ikke brugen af børne – og tvangsarbejde hos vores samarbejdspartnere.

Diskrimination/forskelsbehandling

Vi udøver ikke forskelsbehandling som følge af køn, race, hudfarve, religion eller tro , polisk anskuelse, seksuel orientering, national oprindelse, social oprindelse, etik oprindelse, alder eller handicap. Vi udøver ikke forskelsbehandling i forbindelse med ansættelse, afskedigelse, forfremmelse, lønfastsættelse, fastsættelse af arbejdsvilkår eller medarbejderudvikling. Alle beslutninger vedrørende ovennævnte baseres på relevante og objektive kriterier.

Forretningsprincipper

Ingen af JMV Cables medarbejdere giver eller modtager uberettigede fordele af danske eller udenlandske embedsmænd eller ansatte i det private. Vi er bekendt med og respekterer reglerne om korruption.

Persondatapolitik
Salgs- og leveringsbetingelser